Vi tillhandahåller utbildningar

/

Lorem Ipsum

 

Söker du en spännande och omväxlande arbetsplats med möjlighet till vidareutbildning och medverkan i häftiga projekt? Då är Du kanske den vi letar efter?I arbetet ingår montering, installation, programmering och projektledning ute hos våra kunder. Uppdragen är roliga och utmanande. Några av våra kunder är t.ex. Statens Konstråd, Nordiska Museet, Götaplatsgruppen och Filmstaden. Se mer av vad vi har gjort HÄR

 

Du skall ha erfarenhet av programmering samt kunskap inom dator- och nätverkskunskap. Meriterande är om du tidigare har arbetat i KNX, Dali eller liknande system. En bra teknik- och elkunskap är viktigt, dock behöver du ej vara elektriker.

 

Som person är du positiv, serviceminded och flexibel. Ansvarstagande och självgående med ett fint sinne för logiskt tänkande och en förståelse för försäljningsprocessen. Du ska ha B-körkort.Kontoret finns i Uppsala men merparten av våra uppdrag sker runt om i Mälardalen.

 

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta en person som motsvarar allt i vår kravprofil så är du intresserad av tjänsten även om din erfarenhet och bakgrund ser lite annorlunda ut vill vi ändå gärna läsa din ansökan.Låter detta som något som kan passa dig eller någon du känner?