västerbron-ljussättning-ljusdesign-belysning-grön-ljus

Styrsystem

Vi erbjuder styrsystem för en eller flera tekniker med projektering, försäljning, montering, programmering och underhåll.

Kontakta oss

Styrsystem – Innovation och effektivitet

Teknologisk kärna för modern verksamhet

Att styra och övervaka olika tekniker inom ett och samma system är kärnan i ett styrsystem. Det kan inkludera belysning, ljud, bild, rörelse och andra typer av teknik. Styrsystem utgör ryggraden i många företags verksamheter och är därför av yttersta vikt. När vi på Kreativ Teknik arbetar med dessa projekt ser vi kompetens, tillit och säkerhet som avgörande faktorer.

Flexibla lösningar för komplexa behov

För att skapa en optimal anläggning krävs rätt teknik och programmering. Styrsystem kan vara tekniskt komplicerade och behöver ibland kunna göra mer än bara tända och släcka. De måste vara hållbara och flexibla nog att kunna interagera med andra system. Vår långa erfarenhet från projekt runt om i Sverige gör oss till pålitliga partners för att hantera även de mest avancerade teknikerna, inklusive mekanik, rök, rörelse och interaktivitet.

Säkerhetsfokuserade lösningar för trygghet och integritet

Vi på Kreativ Teknik erbjuder färdigutarbetade system som hjälper dig att uppfylla dina projektbehov. Vi är ständigt uppdaterade med de senaste produkterna och uppdateringarna för att kunna erbjuda stabila, kostnadseffektiva och enkla lösningar. Säkerheten är en prioritet för oss, med tanke på den ökade IT-exponeringen som moderna styrsystem innebär. Vi strävar efter att förhindra skadlig kod och dataintrång genom att säkerställa systemens integritet på alla nivåer.

Behöver du ett styrsystem för ditt projekt? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar dina behov och önskemål.

För den totala upplevelsen

 • Systemdesign för:
  Fastigheter
  Exteriör miljö
  Restaurang
  Hotell
  Konferensrum
  Hörsalar
  Kontor
  Butik
  Konstverk
  Attraktioner
  Utställningar
  Religiösa rum
  Kulturhistoriskt känsliga miljöer
 • Ritningar
 • Försäljning av system och material
 • Montage
 • Driftsättning
 • Programmering
 • Utbildning
 • Service

fasadbelysning-vildmarkshotellet
movement-åkersberga
movement-ljuskonstverk

Kontakta oss

Vaksala-Eke 85, HUS:E
754 73 Uppsala, Sweden

 

+46 18 10 22 11
info@kreativteknik.se  map